DE EENHOORN KOFFIE & THEE (GENERAL)

Allrestaurants - DE EENHOORN KOFFIE & THEE - Kampen, NETHERLANDS

Address: Oudestraat 101, 8261 CJ Kampen, NETHERLANDS
Phone: +31383337297 Mobile: * Fax: *
Website: http://eenhoorn.eu Email: *

Het team van de Eenhoorn bestaat uit meerdere specialisten die gezamenlijk één doel hebben. Het leveren van mooie producten met een uitgebalanceerde zuivere smaak. Op de foto is ons webshopteam te zien. Van links naar rechts: Krista Fixe, Rianne Bagerman en Santana Sleurink. Zij zijn verantwoordelijk voor de online campagnes, teksten, orderverwerking en administratie. Bij vragen over onze website of onze producten kunt u altijd naar een van hen vragen. Ook bij vragen over producten of problemen met uw bestellingen helpen zij u graag verder.

Samen zorgen wij ervoor dat u ook fan wordt van De Eenhoorn!

Onze sigaren specialisten
Op de 1e en 3e zaterdag van de maand is onze longfiller sigaren specialist aanwezig. Hij kan uitgebreid advies geven over onze sigaren en eventuele vragen beantwoorden. Op de 2e en 4e zaterdag van de maand is onze gastvrouw en sigarenspecialist Marjolein aanwezig. Zij weet alles van onze winkel en de fabriek.
Rondleidingen worden ook door Marjolein en Errol gegeven.

Allrestaurants - DE EENHOORN KOFFIE & THEE - Kampen, NETHERLANDS Allrestaurants - DE EENHOORN KOFFIE & THEE - Kampen, NETHERLANDS Allrestaurants - DE EENHOORN KOFFIE & THEE - Kampen, NETHERLANDS Allrestaurants - DE EENHOORN KOFFIE & THEE - Kampen, NETHERLANDS Allrestaurants - DE EENHOORN KOFFIE & THEE - Kampen, NETHERLANDS
x
X