DIVIANDE B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - DIVIANDE B.V. - Twello, NETHERLANDS

Address: Engelenburgstraat 18, 7391 AM Twello, NETHERLANDS
Phone: +31571272212 Mobile: * Fax: *
Website: http://diviande.nl Email: *

Diviande is een internationale en vooruitstrevende producent van hoogwaardig diepvriesvlees. Wij zijn gespecialiseerd in het portioneren, vacuüm verpakken en invriezen van kwaliteitsvlees. Tevens ontwikkelen we gemaksconcepten voor professionals en consumenten. Dit doen we voor onze eigen merken Diviande®, Portionfrost® en Vianfrost® en kunnen we uiteraard ook onder uw private label uitvoeren.

Ambacht en innovatie gaan bij ons hand in hand. Onze medewerkers zijn professionals, met hart voor het slagersvak. In onze moderne productiefaciliteit werken zij met zorg aan de wensen van de klant. Daarbij staat kwaliteit voorop. Wij zijn dan ook BRC (klasse A) en IFS (higher level)gecertificeerd.

Met meer dan 25 jaar ervaring in vlees en diepvriestechnologie mag u vertrouwen bij ons aan het juiste adres te zijn voor kwaliteitsvlees en gemaksconcepten. Wat mogen we voor u produceren?

Allrestaurants - DIVIANDE B.V. - Twello, NETHERLANDS Allrestaurants - DIVIANDE B.V. - Twello, NETHERLANDS Allrestaurants - DIVIANDE B.V. - Twello, NETHERLANDS Allrestaurants - DIVIANDE B.V. - Twello, NETHERLANDS Allrestaurants - DIVIANDE B.V. - Twello, NETHERLANDS
x
X