DE KLOK DRANKEN B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - DE KLOK DRANKEN B.V. - Enschede, NETHERLANDS

Address: Brouwerslaan 1, 7548 XA Enschede, NETHERLANDS
Phone: +31534833333 Mobile: * Fax: *
Website: http://deklokdranken.nl Email: *

Drankengroothandel
De Klok Dranken is een professionele drankengroothandel met 5 vestigingen in Nederland van waaruit wij onze klanten dag in dag uit bedienen. De Klok Dranken is exclusief distributeur van Grolsch fustbier in haar rayons. Daarnaast leveren wij een uitgebreid drankenpakket aan met name horeca, (sport)verenigingen en evenementen. Onze expertise in horeca combineren wij met betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Wij zijn een ondernemende, hands-on organisatie met een regionale focus. De inzet en betrokkenheid van onze medewerkers drukt een duidelijke stempel op onze bedrijfscultuur. Ondernemerschap, service aan klanten, loyaliteit en respect voor de regionale cultuur zijn kenmerkend voor onze organisatie en onze medewerkers.

De Klok Dranken kenmerkt zich door een optimaal assortiment, excellente service en focus op rendement, afgestemd op uw specifieke ondernemerssituatie: kwaliteit op maat.

Allrestaurants - DE KLOK DRANKEN B.V. - Enschede, NETHERLANDS Allrestaurants - DE KLOK DRANKEN B.V. - Enschede, NETHERLANDS Allrestaurants - DE KLOK DRANKEN B.V. - Enschede, NETHERLANDS Allrestaurants - DE KLOK DRANKEN B.V. - Enschede, NETHERLANDS Allrestaurants - DE KLOK DRANKEN B.V. - Enschede, NETHERLANDS
x
X