BAKKERIJ VAN DER ZEE B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - BAKKERIJ VAN DER ZEE B.V. - Garyp, NETHERLANDS

Address: Greate Buorren 67, 9263 PL Garyp, NETHERLANDS
Phone: +31511405444 Mobile: * Fax: *
Website: http://bakkerijvanderzee.nl Email: *

Bakkerij Van der Zee is een familiebedrijf van de 4e generatie. Onder het motto ”groot geworden door klein te blijven” is het bedrijf uitgegroeid van kleine dorpsbakkerij in 1855, tot de moderne broodbakkerij van nu.

Al generaties lang maken wij op een eerlijke en transparante wijze uw ambachtelijke broodproducten met respect voor mens, natuur en samenleving. Een “platte” organisatie zorgt ervoor dat we snel kunnen inspelen op vragen uit en veranderingen in de markt. Voeg daarbij onze nuchtere Friese mentaliteit en u weet wat u aan ons heeft.

Wij garanderen u de beste kwaliteit van onze producten. Wat dacht u van onze specialiteiten: echte Fryske sûkerbôle en krentewegge? In dit soort traditionele producten kunnen wij al onze vakmanschap en passie kwijt.

Ook garanderen wij u versheid van onze producten. Zo wordt ons dagvers brood alleen in Noord-Nederland verspreid, een relatief korte reis waardoor de producten ook daadwerkelijk dagelijks vers in de winkels liggen. Voor de specialiteiten geldt over het algemeen een langere THT, waardoor deze via verschillende distributiekanalen landelijk verspreid kunnen worden. Dit geldt ook voor ons assortiment van diepgevroren producten die wij onder het merk “Bakkerij Saarberg” leveren.

Vakmanschap, ambachtelijkheid en passie voor het vak: hiermee is Bakkerij Van der Zee uitgegroeid tot het bedrijf anno nu en met deze gedachte zullen we ook in de toekomst blijven ondernemen. Uw brood, onze passie.

Allrestaurants - BAKKERIJ VAN DER ZEE B.V. - Garyp, NETHERLANDS Allrestaurants - BAKKERIJ VAN DER ZEE B.V. - Garyp, NETHERLANDS Allrestaurants - BAKKERIJ VAN DER ZEE B.V. - Garyp, NETHERLANDS Allrestaurants - BAKKERIJ VAN DER ZEE B.V. - Garyp, NETHERLANDS Allrestaurants - BAKKERIJ VAN DER ZEE B.V. - Garyp, NETHERLANDS
x
X