VLEESWARENFABRIEK PERSOON B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - VLEESWARENFABRIEK PERSOON B.V. - Lisse, NETHERLANDS

Address: Grachtweg 89 PB 41, 2161 HM Lisse, NETHERLANDS
Phone: +31252414141 Mobile: * Fax: *
Website: http://persoon-eu.nl Email: *

De wortels van dit bedrijf liggen aan het begin van de vorige eeuw. We noteren 1917 toen Leo Persoon een slagerij in Lisse opende. Inmiddels is deze slagerij uitgegroeid tot een middelgrote fabriek die werk biedt aan een 180 medewerkers. Persoon heeft een verkoopkantoor in Engeland. Middels een ruime ervaring kunnen wij direct zeggen of we aan uw wensen kunnen voldoen. Vervolgens kunt er van op aan dat wij uw producten precies volgens afspraak maken. De motor van ons bedrijf heet "flexibele productie". Door onze korte productielijnen kunnen we sneller en gemakkelijker op uw wensen inspelen. Bovendien kunnen we uiterst specialistisch en kritisch produceren.

Bacon
Onze bacon wordt geproduceerd op traditionele wijze en behoort tot de top in Nederland. Wij maken de bacon van de rib. Het randje rugspek, mild gezouten en de lichte rooksmaak zorgen voor de tongstrelende smaak. Niet voor niets dat wij grote hoeveelheden exporteren naar onder andere Engeland. In Nederland zijn we eveneens goed vertegenwoordigd.

Spek
Voor onze spekartikelen gebruiken wij magere varkensbuiken, zonder zwoerd en knars. Na het zouten worden ze afhankelijk van de eindbestemming gerookt. Natuurlijk zijn er ook ongerookte varianten. Hele buiken voor de snijlijnen, halve voor de deli afdelingen en gesneden soorten voor de horeca en groothandel.

Worsten
Gildener droge worsten staat synoniem voor een goede en constante kwaliteit. Niet alleen onze alom geprezen salami maar ook de cervelaat en boerensnijworst zijn goed van smaak. Natuurlijk produceert Persoon ook onder private label. Daarbij zijn wij heel flexibel in de uitvoering. Informeer, bij de afdeling verkoop naar de vele mogelijkheden.

Vers vlees
Persoon verwerkt dagelijks vele middels. Daardoor hebben wij een ruim assortiment aan vers vlees. Wij kunnen dit vers en ingevroren aanleveren. Varkenshaas, borstbenen, softbonen, deli- en A buiken, buikranden, zwoerd, mager/met etc. etc.

Allrestaurants - VLEESWARENFABRIEK PERSOON B.V. - Lisse, NETHERLANDS Allrestaurants - VLEESWARENFABRIEK PERSOON B.V. - Lisse, NETHERLANDS Allrestaurants - VLEESWARENFABRIEK PERSOON B.V. - Lisse, NETHERLANDS Allrestaurants - VLEESWARENFABRIEK PERSOON B.V. - Lisse, NETHERLANDS Allrestaurants - VLEESWARENFABRIEK PERSOON B.V. - Lisse, NETHERLANDS
x
X