KAASFABRIEK EYSSEN B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - KAASFABRIEK EYSSEN B.V. - Oosthuizen, NETHERLANDS

Address: Industrielaan 2-3 PB 2, 1474 MR Oosthuizen, NETHERLANDS
Phone: +31299401955 Mobile: * Fax: *
Website: http://frico.nl Email: *

Holland, waar Frico vandaan komt, is het land waar van nature de heerlijkste kwaliteitskazen vandaan komen. Het landschap biedt de perfecte voorwaarden voor het maken van kaas. Het vlakke, grazige groene land en de bonte Nederlandse koeien zijn essentieel bij het maken van Nederlandse kazen en vormen ook een unieke combinatie in de wereld.

En alhoewel Frico kazen in Nederland worden geproduceerd, geniet men over de hele wereld van de verschillende lekkere smaken en de nodige dagelijkse voedingsstoffen. En of hij nu zacht, hard, mild of pittig is, elke Frico kaas heeft een unieke kwaliteit dankzij de gebruikte gezonde ingrediënten.

De verschillende productiemethoden hebben duidelijke invloed op de textuur en de smaak van de kaas. Over de afkomst, de productiemethoden, deze verschillen én de bijzondere kwaliteit van Frico vertellen we u meer op de volgende pagina.

Allrestaurants - KAASFABRIEK EYSSEN B.V. - Oosthuizen, NETHERLANDS Allrestaurants - KAASFABRIEK EYSSEN B.V. - Oosthuizen, NETHERLANDS Allrestaurants - KAASFABRIEK EYSSEN B.V. - Oosthuizen, NETHERLANDS Allrestaurants - KAASFABRIEK EYSSEN B.V. - Oosthuizen, NETHERLANDS Allrestaurants - KAASFABRIEK EYSSEN B.V. - Oosthuizen, NETHERLANDS
x
X