DELIFRANCE NEDERLAND B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - DELIFRANCE NEDERLAND B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS

Address: Keurmeesterstraat 19 PB 4020, 2984 BA Ridderkerk, NETHERLANDS
Phone: +31180485111 Mobile: * Fax: *
Website: http://delifrance.com/ Email: *

ONS KEURMERK: FRANSE KNOW-HOW
Sinds mensenheugenis bereiden en verkopen wij producten gebaseerd op eeuwenoude Franse expertise. Dat erfgoed, het ambachtelijke, de bakkerstraditie, de hoge eisen waaraan smaak en kwaliteit moeten voldoen: onze producten verspreiden die fameuze ‘Franse smaak’ over de hele wereld. Maar daarbij wordt niet vergeten de smaak aan te passen aan elk land, elke cultuur en elke klant!

ONZE KRACHT: NABIJHEID
We hebben een uniek internationaal netwerk ontwikkeld van commerciële kantoren en bakkerijen. We zijn vertegenwoordigd in 20 landen in de wereld. Zo zijn wij in staat onze recepten lokaal aan te passen en onze diensten af te stemmen op lokale tradities en op de specifieke manier waarop producten worden verkocht en gekocht.

ONS VERSCHIL: DEELNAME AAN DE GEHELE KETEN
Als dochter van NutriXo naast molenaar Grands Moulins de Paris en dankzij onze deelname in graancoöperatie VIVESCIA industries, kunnen wij de gehele waardeketen volgen, van de graanselectie tot aan onze keten van franchiselunchrooms.

Allrestaurants - DELIFRANCE NEDERLAND B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS Allrestaurants - DELIFRANCE NEDERLAND B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS Allrestaurants - DELIFRANCE NEDERLAND B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS Allrestaurants - DELIFRANCE NEDERLAND B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS Allrestaurants - DELIFRANCE NEDERLAND B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS
x
X