VERBAKEL & SEGGELINK B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - VERBAKEL & SEGGELINK B.V. - Nieuw Vennep, NETHERLANDS

Address: Escudoweg 1 PB 83, 2153 PC Nieuw Vennep, NETHERLANDS
Phone: +31252537735 Mobile: * Fax: *
Website: http://dupontcheese.nl Email: *

DupontCheese is een grote speler in Nederland in de distributie van authentieke en ambachtelijke kazen. Met ruim 2.000 SKU's levert DupontCheese aan kaasspeciaalzaken, foodservice en retail een totaal assortiment aan kaas. Het assortiment reikt van Hollandse boerenkaas tot schapenkaas uit Spanje en van Griekse Feta tot bergkazen uit Noorwegen. DupontCheese is BRC en SKAL gecertificeerd en maakt onderdeel uit van de Belgische zuivelcoöperatie Milcobel, een onderneming met 2.000 medewerkers en een omzet van 1 miljard euro.

Rechtstreekse import, optimale rijping, opslag en een assortiment van meer dan 2.000 kaassoorten zijn de garantie voor kwaliteit, versheid en variatie.
Ons team staat voor u klaar om u professioneel advies te geven en te ondersteunen. En dat op een persoonlijke manier met veel passie voor kaas!

Allrestaurants - VERBAKEL & SEGGELINK B.V. - Nieuw Vennep, NETHERLANDS Allrestaurants - VERBAKEL & SEGGELINK B.V. - Nieuw Vennep, NETHERLANDS Allrestaurants - VERBAKEL & SEGGELINK B.V. - Nieuw Vennep, NETHERLANDS Allrestaurants - VERBAKEL & SEGGELINK B.V. - Nieuw Vennep, NETHERLANDS Allrestaurants - VERBAKEL & SEGGELINK B.V. - Nieuw Vennep, NETHERLANDS
x
X