BAKKERIJ FUITE B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - BAKKERIJ FUITE B.V. - Apeldoorn, NETHERLANDS

Address: Vlijtseweg 164 PB 442 , 7317 AK Apeldoorn, NETHERLANDS
Phone: +31555212044 Mobile: * Fax: *
Website: http://bakkerijfuite.nl Email: *

Bakkerij Fuite is een partner voor klanten. In nauw overleg worden nieuwe ideeën ontwikkeld tot verrassende, lekkere en aantrekkelijke producten die echt iets voor mensen betekenen. Retailmanagers en andere zakelijke klanten maken graag gebruik van de expertise van Fuite. Bakkerij Fuite doet veel meer dan alleen producten maken en verkopen. Klanten kunnen altijd rekenen op professionele begeleiding bij het selecteren van een assortiment dat optimaal is afgestemd op de wensen van hun klant. De verkoopmedewerkers overleggen over nieuwe ontwikkelingen en verpakkingen. In samenspraak met klanten worden marketing- en verkoopstrategieën opgesteld. Meedenken staat bij Bakkerij Fuite centraal. Op deze manier zijn al verschillende originele concepten ontwikkeld. Bake-off brood is daar een voorbeeld van.

Productontwikkeling is binnen Bakkerij Fuite een kernactiviteit geworden. Daarbij is niet alleen sprake van een afdeling productontwikkeling bestaande uit enthousiaste, creatieve jonge mensen maar wordt het gehele team betrokken bij de productvernieuwing. Belangrijke marktontwikkelingen vormen de basis voor een voortdurend zoekproces naar nieuwe broodconcepten. Doorgaans ontwikkelt bakkerij Fuite deze nieuwe producten samen met haar afnemers, daarbij gebruik makend van de expertise bij leveranciers van grond- en hulpstoffen en bij hogescholen en onderzoeksinstituten. Dankzij de mogelijkheid om in onze proefbakkerij kleine proefdegen te maken, kunnen de nieuwe broden en broodjes optimaal worden geperfectioneerd.

Bakkerij Fuite is zodanig ingericht dat degen volledig gescheiden kunnen worden geproduceerd. De meeste producties vinden plaats op specificatie en altijd op bestelling van de klant. Daarbij bestaat de mogelijkheid van exclusiviteit, in dat geval worden de recepturen afgeschermd.

Veelzijdigheid als specialisme, de reden waarom er veelvuldig contact is met de klant. De klant wordt daardoor dan ook steeds meer partner.

Allrestaurants - BAKKERIJ FUITE B.V. - Apeldoorn, NETHERLANDS Allrestaurants - BAKKERIJ FUITE B.V. - Apeldoorn, NETHERLANDS Allrestaurants - BAKKERIJ FUITE B.V. - Apeldoorn, NETHERLANDS Allrestaurants - BAKKERIJ FUITE B.V. - Apeldoorn, NETHERLANDS Allrestaurants - BAKKERIJ FUITE B.V. - Apeldoorn, NETHERLANDS
x
X