M. BERKHOUT BEHEER B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - M. BERKHOUT BEHEER B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS

Address: Zadelmakerstraat 6 PB 2008, 2984 CC Ridderkerk, NETHERLANDS
Phone: +31180432155 Mobile: * Fax: *
Website: http://berkhout.nl Email: *

OVER BERKHOUT
GESCHIEDENIS
In 1990 werd reeds de basis gelegd voor Berkhout Relatiegeschenken B.V. Wat toen nog een kleine tak van het bedrijf was, is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke pijler. Wij zijn inmiddels een leverancier van themapakketten en eindejaarsgeschenken van formaat die niet meer uit de markt is weg te denken.
Dankzij de jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare - en flexibele partner. De logistiek in al zijn facetten, ook voor zeer grote aantallen, vormt voor ons geen enkel probleem. Bijzondere wensen? Wij denken graag met u mee!
WAT KUNNEN WIJ U BIEDEN
Een bijzonder groot assortiment food en non food uit binnen- en buitenland.
Gemotiveerde medewerkers die u met raad en daad ter zijde staan.
Een schat aan ervaring.
Een uiterst scherpe inkoop.
Logistiek in eigen beheer.
Prima after-sales service.
Een ruime en overzichtelijke showroom.
Het bovenstaande staat garant voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en, vanzelfsprekend, een goede service. Wellicht hebben wij u geïnteresseerd in een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom!

Allrestaurants - M. BERKHOUT BEHEER B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS Allrestaurants - M. BERKHOUT BEHEER B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS Allrestaurants - M. BERKHOUT BEHEER B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS Allrestaurants - M. BERKHOUT BEHEER B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS Allrestaurants - M. BERKHOUT BEHEER B.V. - Ridderkerk, NETHERLANDS
x
X