MEDAILLON VLEES B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - MEDAILLON VLEES B.V. - Alphen aan den Rijn, NETHERLANDS

Address: H. Kamerlingh Onnesweg 14, 2408 AW Alphen aan den Rijn, NETHERLANDS
Phone: +31172425728 Mobile: * Fax: *
Website: http://medaillonvlees.nl Email: *

Stormachtige groei

Medaillon Vlees is de afgelopen jaren in een razend tempo uitgegroeid tot dé leverancier van vlees en vleeswaren.
Vier jaar geleden hadden we zo’n vijfentwintig klanten, vandaag de dag zijn het er honderdvijftig. Vanuit ons pand in Alphen aan den Rijn bedienen wij slagers in grote delen van het land. Ons succes komt door de uitstekende kwaliteit van onze producten.

Ook belangrijk zijn onze korte lijnen en het persoonlijke contact met onze klanten. Als u belt, krijgt u ons direct aan de lijn. Dat is ook de reden dat we de afgelopen jaren niet één klant zijn kwijtgeraakt! De komende tijd willen we verder groeien en we hebben er het volste vertrouwen in dat ons dit ook gaat lukken. Maar één ding vinden we nog belangrijker dan groter worden: het behouden van de goede relatie met onze huidige klanten.

Snit op maat

Van Coburger ham tot katenspek en van runderschouder tot lamszadel. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan varkens-, rund-, kippen-, kalfs- en lamsvleesproducten.
De vraag van de klant staat altijd centraal en vanzelfsprekend zijn al onze producten vers. Het veredelen van varkens doen we zelf.

We krijgen er wekelijks zo’n duizend binnen – allemaal SAA. Daar komen nog eens een paar duizend hammen in de week bij. Uitgebeend of met been? Een kort of een lang hakje? U zegt het maar, want wij snijden voor u op maat. Onze rundvleesproducten krijgen we van de beste leveranciers. Hollands rundvlees komt elke dag binnen, vrouwelijk dikbilvlees uit België twee keer per week. Alle producten zijn gevacumeerd. Ons kippenvlees komt van een ambachtelijke poelierderij die de filet met de hand snijdt!

Allrestaurants - MEDAILLON VLEES B.V. - Alphen aan den Rijn, NETHERLANDS Allrestaurants - MEDAILLON VLEES B.V. - Alphen aan den Rijn, NETHERLANDS Allrestaurants - MEDAILLON VLEES B.V. - Alphen aan den Rijn, NETHERLANDS Allrestaurants - MEDAILLON VLEES B.V. - Alphen aan den Rijn, NETHERLANDS Allrestaurants - MEDAILLON VLEES B.V. - Alphen aan den Rijn, NETHERLANDS
x
X