ECHTE BAKKER MEINDERS (GENERAL)

Allrestaurants - ECHTE BAKKER MEINDERS - Rijssen, NETHERLANDS

Address: Grotestraat 37, 7461 KE Rijssen, NETHERLANDS
Phone: +31548541037 Mobile: * Fax: *
Website: http://bakkermeinders.nl Email: *

Meinders De Echte Bakker
In 1967 besloot een aantal bakkers de handen in een te slaan. Recepten en vakkennis werden gedeeld om elkaar te versterken. Dit was het begin van het Echte Bakkersgilde. Alleen de allerbeste bakkers mogen het keurmerk ‘Echte Bakker’ dragen. We hebben de vrijheid om onze eigen ideeën en smaak tot uiting te laten komen. Dit maakt dat geen enkele Echte Bakkerswinkel hetzelfde is.


Niet zomaar een bakker
Niet elke bakker mag zich een Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en je moet voldoen aan strenge eisen. Ruben Meinders heeft met zijn bakkers en verkoopmedewerkers een proeve van bekwaamheid afgelegd en het hele jaar door moeten wij bewijzen dat we keurmerk-waardig zijn.

Hofleverancier sinds 1999
Wist u dat… wij in 1999 het predicaat Hofleverancier in ontvangst hebben mogen nemen? Het predicaat Hofleverancier kan worden toegekend aan ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in de regio en in de branche. De bedrijven moeten minimaal honderd jaar oud zijn en de ondernemers van onbesproken gedrag.

Allrestaurants - ECHTE BAKKER MEINDERS - Rijssen, NETHERLANDS Allrestaurants - ECHTE BAKKER MEINDERS - Rijssen, NETHERLANDS Allrestaurants - ECHTE BAKKER MEINDERS - Rijssen, NETHERLANDS Allrestaurants - ECHTE BAKKER MEINDERS - Rijssen, NETHERLANDS Allrestaurants - ECHTE BAKKER MEINDERS - Rijssen, NETHERLANDS
x
X