VERSALERT HOEVELAKEN B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - VERSALERT HOEVELAKEN B.V. - Hoevelaken, NETHERLANDS

Address: Hogebrinkerweg 22, 3871 KN Hoevelaken, NETHERLANDS
Phone: +31332542000 Mobile: * Fax: *
Website: http://versalert.nl Email: *

versAlert is een dynamische en vooruitstrevende versgroothandel die levert aan versspecialisten in bijna heel Nederland. Wij hebben alles in huis om slagerijen, traiteurs, groentespeciaal zaken, cateraars en horecagelegenheden te voorzien van ons uitgebreide versassortiment.

versAlert is vanaf 8 juni 2015 gevestigd in Utrecht. Voor die tijd werkten wij vanuit twee vestigingen nl. in Woerden en Hoevelaken. Naast een eigen inkoop- en marketingafdeling heeft versAlert een energieke verkoopafdeling met 12 verkoopadviseurs. Dagelijks zijn wij bezig om met onze klanten mee te denken en te adviseren in actieve verkoop. Vanuit onze vestigingen leveren wij met onze eigen flexibele logistieke organisatie aan afnemers.

versAlert wordt gevormd door een enthousiast team gespecialiseerde medewerkers die kunnen putten uit meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn de specialist voor de specialisten.

Allrestaurants - VERSALERT HOEVELAKEN B.V. - Hoevelaken, NETHERLANDS Allrestaurants - VERSALERT HOEVELAKEN B.V. - Hoevelaken, NETHERLANDS Allrestaurants - VERSALERT HOEVELAKEN B.V. - Hoevelaken, NETHERLANDS Allrestaurants - VERSALERT HOEVELAKEN B.V. - Hoevelaken, NETHERLANDS Allrestaurants - VERSALERT HOEVELAKEN B.V. - Hoevelaken, NETHERLANDS
x
X