VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V. - Borne, NETHERLANDS

Address: Hanzestraat 8, 7622 AX Borne, NETHERLANDS
Phone: +31742659988 Mobile: * Fax: *
Website: http://terbrugge.nl Email: *

Het begon allemaal in 1970. Na een carrière als vertegenwoordiger, begon Gerrit ter Brugge voor zichzelf in een schuur achter zijn woonhuis in Zenderen. Er kwam een koelcel van 4x 2,5 meter en de verkoop vanuit de bestelbus werd gestart. Ter Brugge Vleeswaren was geboren. Het bedrijfje groeide en bloeide en in 1978 kwam zoon Ton, de huidige directeur, in de zaak. Er volgden diverse uitbreidingen.

In 1990 was Ter Brugge Vleeswaren in Zenderen uit haar jasje gegroeid; er moest worden omgezien naar een andere locatie. Deze werd gevonden aan de Hanzestraat 8 te Borne en in het najaar van 1991 verhuisde het bedrijf naar Borne. Diverse overnames volgenden, het pand werd te klein, het naastgelegen Scania pand kon worden gekocht en na een tijd van ontwerpen, plannen, vergaderen en bouwen werd in september 2007 het nieuwe pand betrokken. De naam veranderde in Verscentrum ter Brugge, immers, de handel bestond allang niet meer uit alleen vleeswaren.

Allrestaurants - VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V. - Borne, NETHERLANDS Allrestaurants - VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V. - Borne, NETHERLANDS Allrestaurants - VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V. - Borne, NETHERLANDS Allrestaurants - VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V. - Borne, NETHERLANDS Allrestaurants - VERSCENTRUM TER BRUGGE B.V. - Borne, NETHERLANDS
x
X