RESTAURANTS - EUROPEAN FOOD

Allrestaurants - WAZZUP DOG - Amman, JORDAN

WAZZUP DOG (GENERAL)

Address: Awni Supermarket, Halim Abu Rahmah St, Amman, JORDAN
Phone: +962786000115 Mobile: * Fax: *
Website: http://wazzup-dog.com/ Email: *

Back in 2011, Amman lacked variety when it came to fast food; especially if you were craving a hot dog. In fact, there were no hot dog restaurants at ...

Allrestaurants - WAZZUP DOG - Amman, JORDAN Allrestaurants - WAZZUP DOG - Amman, JORDAN Allrestaurants - WAZZUP DOG - Amman, JORDAN Allrestaurants - WAZZUP DOG - Amman, JORDAN Allrestaurants - WAZZUP DOG - Amman, JORDAN
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - ALIA - Amman, JORDAN

ALIA (GENERAL)

Address: Lotus Flowers, Cairo St, Amman, JORDAN
Phone: +96265300400 Mobile: * Fax: *
Website: http://fb.com/pg/AliaRestaurant Email: *

This restaurant offers the best dishes in Jordan and the appetite and variety. There are also the best types of natural juices, grills and pies. Our s...

Allrestaurants - ALIA - Amman, JORDAN Allrestaurants - ALIA - Amman, JORDAN Allrestaurants - ALIA - Amman, JORDAN Allrestaurants - ALIA - Amman, JORDAN Allrestaurants - ALIA - Amman, JORDAN
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - MAJNOON QAHWA - Amman, JORDAN

MAJNOON QAHWA (GENERAL)

Address: jobedu, Hisham Al Hijjawi Street, Amman, JORDAN
Phone: +962798600629 Mobile: * Fax: *
Website: http://fb.com/majnoonqahwa Email: *

welcome to majnoon qahwa witch offers verygood food and drinks...

Allrestaurants - MAJNOON QAHWA - Amman, JORDAN Allrestaurants - MAJNOON QAHWA - Amman, JORDAN Allrestaurants - MAJNOON QAHWA - Amman, JORDAN Allrestaurants - MAJNOON QAHWA - Amman, JORDAN Allrestaurants - MAJNOON QAHWA - Amman, JORDAN
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - ERA BLLOKU - Tirana, ALBANIA

ERA BLLOKU (EUROPEAN FOOD)

Address: Rruga Ismail Qemali, 1000 Tirana, ALBANIA
Phone: +355694066662 Mobile: * Fax: *
Website: http://era.al Email: *

ERA Care, fondi social për punonjësit, klientët, bashkëpuntorët dhe më gjërë. ERA ka fondin e saj social. Në të ardhmen ajo do të mbështesë ata që do ...

Allrestaurants - ERA BLLOKU - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ERA BLLOKU - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ERA BLLOKU - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ERA BLLOKU - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ERA BLLOKU - Tirana, ALBANIA
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - ERA VILA - Tirana, ALBANIA

ERA VILA (EUROPEAN FOOD)

Address: Rr. Papa Gjon Pali II, Vila nr. 11, 1000 Tirana, ALBANIA
Phone: +355694066662 Mobile: * Fax: *
Website: http://era.al Email: *

ERA Care, fondi social për punonjësit, klientët, bashkëpuntorët dhe më gjërë. ERA ka fondin e saj social. Në të ardhmen ajo do të mbështesë ata që do ...

Allrestaurants - ERA VILA - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ERA VILA - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ERA VILA - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ERA VILA - Tirana, ALBANIA Allrestaurants - ERA VILA - Tirana, ALBANIA
Rate The Restaurant: (-/-)
x
X