RESTAURANTS

Allrestaurants - ROSITAS - Aalborg, DENMARK

ROSITAS (EUROPEAN FOOD)

Address: Borgergade 20, 9000 Aalborg, DENMARK
Phone: +4598142142 Mobile: * Fax: *
Website: http://rositas.dk Email: *

Jeg har med Rositas Bistro førsøgt at skabe en international restaurant i hjertet af Aalborg. Hovedvægten af fokus har jeg valgt at lægge på det frans...

Allrestaurants - ROSITAS - Aalborg, DENMARK Allrestaurants - ROSITAS - Aalborg, DENMARK Allrestaurants - ROSITAS - Aalborg, DENMARK Allrestaurants - ROSITAS - Aalborg, DENMARK Allrestaurants - ROSITAS - Aalborg, DENMARK
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - PANORAMA - Elbasan, ALBANIA

PANORAMA (EUROPEAN FOOD)

Address: Rruga e Teqes, 3001 Elbasan, ALBANIA
Phone: +355692070062 Mobile: * Fax: *
Website: http://fb.com/panorama.bar24ore/ Email: *

Panorama resort Elbasan gjendet midis pishave lart ne koder nga ku mund te shikosh Elbasanin sikur ke dal ne ballkon.ketu mund te shijoni ushqimet Tra...

Allrestaurants - PANORAMA - Elbasan, ALBANIA Allrestaurants - PANORAMA - Elbasan, ALBANIA Allrestaurants - PANORAMA - Elbasan, ALBANIA Allrestaurants - PANORAMA - Elbasan, ALBANIA Allrestaurants - PANORAMA - Elbasan, ALBANIA
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - LE BARATIN -  Marrakesh, MOROCCO

LE BARATIN (ORIENTAL FOOD)

Address: baratin ,Rue du Capitaine Arrigui, Marrakesh, MOROCCO
Phone: +212631880638 Mobile: * Fax: *
Website: http://fb.com/pg/LeBaratinMarrakech Email: *

The restaurant offers an unforgettable dining experience Our guests are our priority, and we want to offer our delicious meals knowledge of their won...

Allrestaurants - LE BARATIN -  Marrakesh, MOROCCO Allrestaurants - LE BARATIN -  Marrakesh, MOROCCO Allrestaurants - LE BARATIN -  Marrakesh, MOROCCO Allrestaurants - LE BARATIN -  Marrakesh, MOROCCO Allrestaurants - LE BARATIN -  Marrakesh, MOROCCO
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - ARBRI - Shkoder, ALBANIA

ARBRI (EUROPEAN FOOD)

Address: Rruga Shkoder-Shiroke, 4, Shkoder, ALBANIA
Phone: +355689018402 Mobile: * Fax: *
Website: http://restaurantarbri.com/ Email: *

Restoranti Arbri është një restorant i madh dhe i madh. Ishte e pastër dhe e rehatshme. Unë kam qenë atje disa herë dhe çdo herë që ishte një zgjedhje...

Allrestaurants - ARBRI - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - ARBRI - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - ARBRI - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - ARBRI - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - ARBRI - Shkoder, ALBANIA
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - ILLYRIA - Zus, ALBANIA

ILLYRIA (EUROPEAN FOOD)

Address: SH41, 4001 Zus, ALBANIA
Phone: +355694085471 Mobile: * Fax: *
Website: http://restorant-illyria.com/ Email: *

Ky restorant ulet në majë të një kodre me pamje nga lumenjtë Buna dhe Drini, si dhe Kalaja Rozafa dhe Liqeni i Shkodrës, është një nga pikëpamjet më m...

Allrestaurants - ILLYRIA - Zus, ALBANIA Allrestaurants - ILLYRIA - Zus, ALBANIA Allrestaurants - ILLYRIA - Zus, ALBANIA Allrestaurants - ILLYRIA - Zus, ALBANIA Allrestaurants - ILLYRIA - Zus, ALBANIA
Rate The Restaurant: (-/-)
x
X