RESTAURANTS

Allrestaurants - ROZAFA - Shkoder, ALBANIA

ROZAFA (SEA FOOD)

Address: Rruga Marin Bicikemi, 4001 Shkoder, ALBANIA
Phone: +355686015026 Mobile: * Fax: *
Website: http://rozafa-sea-food.com/ Email: *

AL: Nëse jeni nga një bregdet dhe thoni se vendi juaj ka ushqim deti më të mirë, peshku Rozafa do të përputhet me pritjet tuaja! ushqimi më i mirë i ...

Allrestaurants - ROZAFA - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - ROZAFA - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - ROZAFA - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - ROZAFA - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - ROZAFA - Shkoder, ALBANIA
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - MANIFATURA - Shkoder, ALBANIA

MANIFATURA (PIZZA & FAST FOOD)

Address: Rruga 28 Nëntori, 4001 Shkoder, ALBANIA
Phone: +355698613089 Mobile: * Fax: *
Website: http://manifatura.com/ Email: *

I ndodhur në pedonale historike të Shkodrës, Manifatura është një nga shtesat më të reja të qytetit në skenën e restorantit dhe të barit. Hapësira i b...

Allrestaurants - MANIFATURA - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - MANIFATURA - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - MANIFATURA - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - MANIFATURA - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - MANIFATURA - Shkoder, ALBANIA
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - SUSHI TE SHOKI - Shkoder, ALBANIA

SUSHI TE SHOKI (ASIAN FOOD)

Address: Bulevardi 1, 4001 Shkoder, ALBANIA
Phone: +355675848625 Mobile: * Fax: *
Website: http://fb.com/Sushi-te-Shoki-1861479584090926/ Email: *

Vendi i madh i Sushi në Shkodër! Ne u habitëm në këtë vend të këndshëm në Xhabija dhe u befasuan këndshëm nga butësia e ushqimit. Shoki është një mikp...

Allrestaurants - SUSHI TE SHOKI - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - SUSHI TE SHOKI - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - SUSHI TE SHOKI - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - SUSHI TE SHOKI - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - SUSHI TE SHOKI - Shkoder, ALBANIA
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - PANIFICO - Dubai, UNITED ARAB EMIRATES

PANIFICO (COFFEE SHOP)

Address: towards DIFC Parking, NStyle Beauty Lounge, Dubai, UNITED ARAB EMIRATES
Phone: +97180072643426 Mobile: * Fax: *
Website: http://panifico.me Email: *

After developing several concepts over many years in London and New York, I started Panifico with a very simple goal: bring the best of the best toge...

Allrestaurants - PANIFICO - Dubai, UNITED ARAB EMIRATES Allrestaurants - PANIFICO - Dubai, UNITED ARAB EMIRATES Allrestaurants - PANIFICO - Dubai, UNITED ARAB EMIRATES Allrestaurants - PANIFICO - Dubai, UNITED ARAB EMIRATES Allrestaurants - PANIFICO - Dubai, UNITED ARAB EMIRATES
Rate The Restaurant: (-/-)
Allrestaurants - THE RED BRICKS - Shkoder, ALBANIA

THE RED BRICKS (EUROPEAN FOOD)

Address: Rruga Studenti, 84, Shkoder, ALBANIA
Phone: +35521570035 Mobile: * Fax: *
Website: http://theredbricks-al.com/ Email: *

Filloi në 1998 si një biznes familjar me dëshirën e madhe për të krijuar një vend të veçantë që do t'u jepte kënaqësi të gjithë klientëve lokalë, por ...

Allrestaurants - THE RED BRICKS - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - THE RED BRICKS - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - THE RED BRICKS - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - THE RED BRICKS - Shkoder, ALBANIA Allrestaurants - THE RED BRICKS - Shkoder, ALBANIA
Rate The Restaurant: (-/-)
x
X