KAMON (GENERAL)

Allrestaurants - KAMON - Szombathely, HUNGRÍA

Dirección: Maros. u. 2., 9700 Szombathely, HUNGRÍA
Teléfono: +360694500465 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://kamonhus.hu E-Mail: *

Szombathely kámoni városrészében lévő egykori vágóhídat 1997. óta családi vállalkozásként üzemeltetjük. A szakma iránti elhivatottsággal előbb egy korszerű, tőkehústól a baromfin át a hentesárukig sok mindennel ellátott húsboltot, majd mellette egy Grill és Salátabár néven futó bisztrót nyitottunk, ahol leginkább, a megéhezők hurkák és sültek iránti igényeit igyekszünk kiszolgálni.

Ez év októberében Omlett néven elindítottuk éttermünket is, egy időben eleget téve ezzel a vendéglátás két eltérő ágának. Az éttermi részben a nyugodtabban, ráérősen étkezők, vagy utána beszélgetni, sörözni vágyók is szívesen látott vendégeink, a kora reggeli nyitás pedig különösen ideálissá teszi egy finom reggelihez is.

Húsboltunkban főként magyar termékeket forgalmazunk. Eredeti magyar fűszerekkel biztosítjuk a vásárlóink által megszokott kiváló minőséget. A magyar finomságokon kívül más európai országokból származó ínyencségekkel is várjuk vásárlóinkat.

Allrestaurants - KAMON - Szombathely, HUNGRÍA Allrestaurants - KAMON - Szombathely, HUNGRÍA Allrestaurants - KAMON - Szombathely, HUNGRÍA Allrestaurants - KAMON - Szombathely, HUNGRÍA Allrestaurants - KAMON - Szombathely, HUNGRÍA
x
X