MLIN KOSAK (GENERAL)

Allrestaurants - MLIN KOSAK - Šmarješke Toplice, ESLOVENIA

Dirección: Druzinska vas 2, 8220 Šmarješke Toplice, ESLOVENIA
Teléfono: +38641633162 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://mlin-kosak.si E-Mail: *

Posebnost mlina Košak je ta, da so vsa žita, ki jih predelujemo v moko, slovenskega oziroma predvsem lokalnega porekla. Tako poizkušamo zagotoviti kvaliteto vseh naših izdelkov. Moka, ki jo kupite pri nas, se bistveno razlikuje od trgovinske moke, ki na policah včasih stoji tudi po več mesecev. Pri nas dobite vedno svežo moko oziroma tako imenovano živo moko, ki je polna vitaminov, mineralov in hranilnih snovi.

Poslovanje v našem mlinu še vedno poteka po tradicionalnem načinu direktne zamenjave žita za moko, vendar lahko brez težav pri nas kupite tudi samo moko. Poleg vseh tipov pšeničnih mok in otrobov so na voljo še ržena moka, ajdova moka, ajdovi otrobi, ajdova in prosena kaša, koruzna moka in koruzni zdrob, različni tipi pirine moke, pirin zdrob in ješprenj.

Allrestaurants - MLIN KOSAK - Šmarješke Toplice, ESLOVENIA Allrestaurants - MLIN KOSAK - Šmarješke Toplice, ESLOVENIA Allrestaurants - MLIN KOSAK - Šmarješke Toplice, ESLOVENIA Allrestaurants - MLIN KOSAK - Šmarješke Toplice, ESLOVENIA Allrestaurants - MLIN KOSAK - Šmarješke Toplice, ESLOVENIA
x
X