RESTAURANTES

Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA

TOSKA (COMIDA EUROPEA)

Dirección: Rruga Llambi Bego Lagja Kastriot, 9301 Fier, ALBANIA
Teléfono: +355696363615 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://restorant-toska.com/ E-Mail: *

Qe nga viti 1998, Restorant Toska vazhdon te mireprese klientet e tij per te shijuar kuzhinen italiane qe ai ofron. Sot Restorant Toska vazhdon te kom...

Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA
Tasa de un restaurant: (-/-)
Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA

SUNSET (COMIDA EUROPEA)

Dirección: Rruga Mitat Hoxha, 9702 Sarande, ALBANIA
Teléfono: +355692491379 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://sunset-saranda.com/ E-Mail: *

Restorant SunSet Saranda! Mund të themi shumë për restorantin tonë që është përpara pikëpamjes oqeanike, ku të gjithë mysafirët janë befasuar nga ajo ...

Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA
Tasa de un restaurant: (-/-)
Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA

CENTRALI (COMIDA EUROPEA)

Dirección: Shëtitorja Naim Frashëri, Sarande, ALBANIA
Teléfono: +355692107421 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://centrali.com/ E-Mail: *

AL: Centrali është një vend i mirë bregdetar për ushqim dhe pije në Sarandë. Unë do të rekomandojë linguine deti, dhe gjoks pule i pjekur në skarë me...

Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA
Tasa de un restaurant: (-/-)
Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA

ZERO ZERO BEACH (COMIDA ITALIANA)

Dirección: RR Mitat Hoxha, 9701 Sarande, ALBANIA
Teléfono: +355694585123 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://fb.com/zerozerobeach/ E-Mail: *

Zero Zero ndodhet 1 km pas portit ne drejtim te portit te peshkatareve , 50 m. pas hotel Apollon. Lavoro di squadra. Molte ore di lavoro, molte ore in...

Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA
Tasa de un restaurant: (-/-)
Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSIA

TRATTORIA FETTUCCINE (COMIDA ITALIANA)

Dirección: Teatral'naya Ulitsa, 11, 354000 Sochi, RUSIA
Teléfono: +78622255025 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://fettuccine-t.ru E-Mail: *

RU: Траттория «Феттуччине» — это ресторан итальянской кухни для всей семьи, где чтят традиции, будь то рецепты итальянской бабушки или авторские блюд...

Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSIA Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSIA Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSIA Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSIA Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSIA
Tasa de un restaurant: (-/-)
x
X