JOGOMERKUR (GENERAL)

Allrestaurants - JOGOMERKUR - Скопје, MACÉDOINE

Adresse: Бул. Црвена Армија бр. 20/10, 1000 Скопје, MACÉDOINE
Tél: +38923137804 Mobile: * Fax: *
site Web: http://jogomerkur.com.mk E-mail: *

Јогомеркур е компанија со повеќе од 20 години постоење на македонскиот пазар. Од самото формирање во 1990 година се занимаваме со промет на млечни производи.

Во состав на компанијата работи и производствениот погон млекарницата “МЛЕЧНА ИНДУСТРИЈА ОСОГОВО МИЛК” со капацитет од 25000 литри дневно. Млекарницата е лоцирана на падините на Осоговските планини во релативно чист регион далеку од индустриски објекти, поточно во с. Соколарци во непосредна близина на Кочани.

Allrestaurants - JOGOMERKUR - Скопје, MACÉDOINE Allrestaurants - JOGOMERKUR - Скопје, MACÉDOINE Allrestaurants - JOGOMERKUR - Скопје, MACÉDOINE Allrestaurants - JOGOMERKUR - Скопје, MACÉDOINE Allrestaurants - JOGOMERKUR - Скопје, MACÉDOINE
x
X