RESTAURANTS

Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIE

TOSKA (CUISINE EUROPEENNE)

Adresse: Rruga Llambi Bego Lagja Kastriot, 9301 Fier, ALBANIE
Tél: +355696363615 Mobile: * Fax: *
site Web: http://restorant-toska.com/ E-mail: *

Qe nga viti 1998, Restorant Toska vazhdon te mireprese klientet e tij per te shijuar kuzhinen italiane qe ai ofron. Sot Restorant Toska vazhdon te kom...

Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIE Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIE Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIE Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIE Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIE
Le taux de restaurant: (-/-)
Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIE

SUNSET (CUISINE EUROPEENNE)

Adresse: Rruga Mitat Hoxha, 9702 Sarande, ALBANIE
Tél: +355692491379 Mobile: * Fax: *
site Web: http://sunset-saranda.com/ E-mail: *

Restorant SunSet Saranda! Mund të themi shumë për restorantin tonë që është përpara pikëpamjes oqeanike, ku të gjithë mysafirët janë befasuar nga ajo ...

Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIE
Le taux de restaurant: (-/-)
Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIE

CENTRALI (CUISINE EUROPEENNE)

Adresse: Shëtitorja Naim Frashëri, Sarande, ALBANIE
Tél: +355692107421 Mobile: * Fax: *
site Web: http://centrali.com/ E-mail: *

AL: Centrali është një vend i mirë bregdetar për ushqim dhe pije në Sarandë. Unë do të rekomandojë linguine deti, dhe gjoks pule i pjekur në skarë me...

Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIE
Le taux de restaurant: (-/-)
Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIE

ZERO ZERO BEACH (CUISINE ITALIENNE)

Adresse: RR Mitat Hoxha, 9701 Sarande, ALBANIE
Tél: +355694585123 Mobile: * Fax: *
site Web: http://fb.com/zerozerobeach/ E-mail: *

Zero Zero ndodhet 1 km pas portit ne drejtim te portit te peshkatareve , 50 m. pas hotel Apollon. Lavoro di squadra. Molte ore di lavoro, molte ore in...

Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIE Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIE
Le taux de restaurant: (-/-)
Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSSIE

TRATTORIA FETTUCCINE (CUISINE ITALIENNE)

Adresse: Teatral'naya Ulitsa, 11, 354000 Sochi, RUSSIE
Tél: +78622255025 Mobile: * Fax: *
site Web: http://fettuccine-t.ru E-mail: *

RU: Траттория «Феттуччине» — это ресторан итальянской кухни для всей семьи, где чтят традиции, будь то рецепты итальянской бабушки или авторские блюд...

Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSSIE Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSSIE Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSSIE Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSSIE Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, RUSSIE
Le taux de restaurant: (-/-)
x
X