ROMEGA FOOD (OGÓLNY)

Allrestaurants - ROMEGA FOOD - Afumati, RUMUNIA

Adres: Sos. Bucuresti-Urziceni Nr.63 C, Afumati, RUMUNIA
Telefon: +40213112161 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://romegafood.ro Email: *

Suntem unul dintre cei mai importanti distribuitori de dulciuri din Romania. Sediul nostru este in Afumati, judetul Ilfov. Din depozitul nostru de 4100 de mp livram marfa in toata Romania. Fabricile noastre partenere, situate in diferite tari, sunt bine cunoscute si faimoase pentru retetele lor delicioase in intreaga lume. Va asteptam cu o varietate impresionanta de dulciuri, in conformitate cu aromele si gustul solicitate de dumneavoastra! In afara de reprezentarea unor branduri puternice in Romania, am configurat un portofoliu de produse sub marca noastra proprie, Romega.

Aventura Companiei Mama Mega, in Romania incepe de la inceputul anilor 90. Pe masura ce incepea colaborarea cu branduri internationale, Mega comercializa clientilor din Romania principalele produse exportate din Turcia. Accentul pe categoria de dulciuri a fost pus datorita cresterii cererii pentru dulciuri incepand cu anul 2000. Compania Romega Food Distribution a fost fondata in 2007 si a inceput administrarea propriilor operatiuni cu o echipa localizata in Romania. In 2010, am inceput distributia la nivel national. In 2013 am infiintat Departamentul de Marketing si am introdus in portofoliul de clienti principalele lanturi de magazine. In prezent, fiind reprezentantul a mai mult de 15 branduri diferite de dulciuri, avand certificarea ISO22000 Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului, Romega Food Distribution SRL este partenerul dumneavoastra de incredere in Romania.

Allrestaurants - ROMEGA FOOD - Afumati, RUMUNIA Allrestaurants - ROMEGA FOOD - Afumati, RUMUNIA Allrestaurants - ROMEGA FOOD - Afumati, RUMUNIA Allrestaurants - ROMEGA FOOD - Afumati, RUMUNIA Allrestaurants - ROMEGA FOOD - Afumati, RUMUNIA
x
X