MAMA NINA (OGÓLNY)

Allrestaurants - MAMA NINA - Șoseaua Morii, RUMUNIA

Adres: Strada Primăriei 73, Șoseaua Morii, RUMUNIA
Telefon: +40245724437 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://mamanina.ro Email: *

Compania noastra are o buna experienta in producerea diferitelor tipuri de fructe si legume conservate. Aceasta experienta este datorata in principal specialistilor nostrii , oameni din mediu rural , din localitati in care prepararea muraturilor este un mestesug traditional., impamantenit din timpuri stravechi. Suntem in plin proces de dezvoltare si cautare a noi piete de desfacere atat in tara noastra cat si peste hotare.
Are o buna experienta in producerea diferitelor tipuri de fructe si legume conservate. Aceasta experienta este datorata in principal tehnicienilor nostrii , oameni din comuna Slobozia Moara , localitate in care prepararea muraturilor este un mestesug traditional, impamantenit din timpuri stravechi. Fiind conştienţi de necesitatea de a garanta siguranţa alimentară şi cea mai bună calitate a produselor noastre, am dezvoltat şi implementat un sistem de analiza si control al pericolelor şi punctelor critice de control (HACCP), în scopul de a spori încrederea consumatorilor interesati de o hrană care sa nu fie o ameninţare la adresa siguranţei sănătăţii.
Aroma legumelor sanatoase, culorile naturii şi textura crocant- suculenta perfectă, produse în mai mult de 20 de varietati, retete concepute pentru a oferi maximă calitate cu scopul de a satisface chiar si gustul celor mai pretentiosi consumatori. Astăzi, muraturile MamaNIna exprimă aceleaşi valori care le-au făcut celebre în întreaga piaţă.
Tehnicienii Mama Nina controleaza pas cu pas un proces lung şi exclusiv, în care inalta tehnologie si indemanarea artzanilor se impleteste intr-o alchimie unica. Rezultatul sunt muraturile cu adevărat extraordinare, pentru aroma, textura şi siguranţă alimentara.
Fiind conştienţi de necesitatea de a garanta siguranţa alimentară şi cea mai bună calitate a produselor noastre, am dezvoltat şi implementat un sistem de analiza si control al pericolelor şi punctelor critice de control (HACCP), în scopul de a spori încrederea consumatorilor interesati de o hrană care sa nu fie o ameninţare la adresa siguranţei sănătăţii.

Allrestaurants - MAMA NINA - Șoseaua Morii, RUMUNIA Allrestaurants - MAMA NINA - Șoseaua Morii, RUMUNIA Allrestaurants - MAMA NINA - Șoseaua Morii, RUMUNIA Allrestaurants - MAMA NINA - Șoseaua Morii, RUMUNIA Allrestaurants - MAMA NINA - Șoseaua Morii, RUMUNIA
x
X