LM (OGÓLNY)

Allrestaurants - LM - Ljubljana, SŁOWENIA

Adres: Tolstojeva 63, 1000 Ljubljana, SŁOWENIA
Telefon: +38615881500 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://l-m.si Email: *

Našo zgodbo smo začeli pisati leta 1956, ko smo bile Ljubljanske mlekarne ustanovljene kot podjetje Glavne zadružne zveze Slovenije. Na začetku je nekaj več kot 200 delavcev kupcem dnevno zagotovilo 69 tisoč litrov mleka v steklenicah. Le leto kasneje smo ponudbo obogatili z jogurtom, smetano, skuto in sirom. Leta 1958 pa smo kupce razveselili z začetkom proizvodnje sladoleda na palčki – prvi v tedanji državi.

Ves čas našega delovanja zasledujemo in ustvarjamo trende na trgu mleka in mlečnih izdelkov. Danes smo vodilna mlekarna in največji grosist z mlekom in mlečnimi izdelki v Sloveniji. Med vsemi mlekarnami v Sloveniji odkupimo Ljubljanske mlekarne največ domačega mleka, pri čemer sodelujemo z več kot 2000 slovenskimi kmetijami. Za vsako cisterno mleka lahko s sistemom sledljivosti natančno ugotovimo, na kateri kmetiji je bilo mleko proizvedeno. Prav tako za vsak naš proizvod natančno vemo, kako, kdaj in iz katerih surovin je bil proizveden.

Allrestaurants - LM - Ljubljana, SŁOWENIA Allrestaurants - LM - Ljubljana, SŁOWENIA Allrestaurants - LM - Ljubljana, SŁOWENIA Allrestaurants - LM - Ljubljana, SŁOWENIA Allrestaurants - LM - Ljubljana, SŁOWENIA
x
X