HAZO VLEESCENTRUM B.V. (OGÓLNY)

Allrestaurants - HAZO VLEESCENTRUM B.V. - Soest, NIDERLANDY

Adres: Zuidergracht 27, 3763 LS Soest, NIDERLANDY
Telefon: +31356012477 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://vleescentrum.nl Email: *

Het Vleescentrum is opgericht door Jan Hartog, startte in 1966 op de Birkstraat in Soest. Al snel groeide het bedrijf uit tot de schakel in horeca en groothandel in het midden van ons land en tegenwoordig geheel door het land.

Om aan de ons gestelde eisen te kunnen voldoen is in 1995 het plan voor totale nieuwbouw ontstaan want groei betekent vooruitgang. Een nieuw bedrijfspand werd gerealiseerd. Een pand dat voldoet aan alle keuringseisen. Zoals bijvoorbeeld klimaatbeheersing, routing en normen betreffende EEG-erkenning en HACCP en kwaliteitscontrole. Op 28 januari 1998 werd het pand in gebruik genomen.

Ondertussen bleef het Vleescentrum met succes groeien en zowel het machinepark als het wagenpark werden uitgebreid onder leiding van de directie Marco Hartog en Ronald van Klooster waar vakbekwaamheid en motivatie de kernbegrippen zijn.

Algehele automatisering en persoonlijk contact staan garant voor accurate orderafhandeling en de grote mate van flexibiliteit maakt stipte leveringen mogelijk.

Allrestaurants - HAZO VLEESCENTRUM B.V. - Soest, NIDERLANDY Allrestaurants - HAZO VLEESCENTRUM B.V. - Soest, NIDERLANDY Allrestaurants - HAZO VLEESCENTRUM B.V. - Soest, NIDERLANDY Allrestaurants - HAZO VLEESCENTRUM B.V. - Soest, NIDERLANDY Allrestaurants - HAZO VLEESCENTRUM B.V. - Soest, NIDERLANDY
x
X