RESTAURACJE

Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA

TOSKA (KUCHNIA EUROPEJSKA)

Adres: Rruga Llambi Bego Lagja Kastriot, 9301 Fier, ALBANIA
Telefon: +355696363615 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://restorant-toska.com/ Email: *

Qe nga viti 1998, Restorant Toska vazhdon te mireprese klientet e tij per te shijuar kuzhinen italiane qe ai ofron. Sot Restorant Toska vazhdon te kom...

Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA Allrestaurants - TOSKA - Fier, ALBANIA
Głosuj na restaurację: (-/-)
Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA

SUNSET (KUCHNIA EUROPEJSKA)

Adres: Rruga Mitat Hoxha, 9702 Sarande, ALBANIA
Telefon: +355692491379 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://sunset-saranda.com/ Email: *

Restorant SunSet Saranda! Mund të themi shumë për restorantin tonë që është përpara pikëpamjes oqeanike, ku të gjithë mysafirët janë befasuar nga ajo ...

Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - SUNSET - Sarande, ALBANIA
Głosuj na restaurację: (-/-)
Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA

CENTRALI (KUCHNIA EUROPEJSKA)

Adres: Shëtitorja Naim Frashëri, Sarande, ALBANIA
Telefon: +355692107421 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://centrali.com/ Email: *

AL: Centrali është një vend i mirë bregdetar për ushqim dhe pije në Sarandë. Unë do të rekomandojë linguine deti, dhe gjoks pule i pjekur në skarë me...

Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - CENTRALI - Sarande, ALBANIA
Głosuj na restaurację: (-/-)
Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA

ZERO ZERO BEACH (KUCHNIA WŁOSKA)

Adres: RR Mitat Hoxha, 9701 Sarande, ALBANIA
Telefon: +355694585123 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://fb.com/zerozerobeach/ Email: *

Zero Zero ndodhet 1 km pas portit ne drejtim te portit te peshkatareve , 50 m. pas hotel Apollon. Lavoro di squadra. Molte ore di lavoro, molte ore in...

Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA Allrestaurants - ZERO ZERO BEACH - Sarande, ALBANIA
Głosuj na restaurację: (-/-)
Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, ROSJA

TRATTORIA FETTUCCINE (KUCHNIA WŁOSKA)

Adres: Teatral'naya Ulitsa, 11, 354000 Sochi, ROSJA
Telefon: +78622255025 Telefon komórkowy: * Fax: *
Strona internetowa: http://fettuccine-t.ru Email: *

RU: Траттория «Феттуччине» — это ресторан итальянской кухни для всей семьи, где чтят традиции, будь то рецепты итальянской бабушки или авторские блюд...

Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, ROSJA Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, ROSJA Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, ROSJA Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, ROSJA Allrestaurants - TRATTORIA FETTUCCINE - Sochi, ROSJA
Głosuj na restaurację: (-/-)
x
X