FLAV GROUP (GENERAL)

Allrestaurants - FLAV GROUP - Bucuresti, ROMANIA

Dirección: Toporasi 41/5, Bucuresti, ROMANIA
Teléfono: +40769651122 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://flavgroup.ro E-Mail: *

FlavGroup este un principal furnizor de condimente primare, membrane naturale, clipsuri, slinguri, sfoara alimentara si aditivi pentru industria alimentara romaneasca. Flav Group a luat nastere la finele anului 2008 intrand in forta pe piata din Romania datorita preturilor competitive dar si calitatii produselor pe care aceasta le distribuie din Uniunea Europeana si din toate colturile lumii.In 2008 am iesit pe piata din Romania cu promisiunea in primul rand fata de noi de a aduce gustul bun in casele oamenilor. FlagGroup se adreseaza in principal fabricilor de mezeluri, distribuind catre acestea membrane naturale, slinguri, clipsuri, sfoara alimentara cat si condimentele primare ce ofera gustul bun.

Calitatea este principalul obiectiv in alegerea produselor de la FlavGroup. "Apa trece, pietrele raman" . La fel ca si respectul pentru traditie, gust si calitate.

De la importul condimentelelor primare din Uniunea Europeana si alte continente, pana la procesarea membranelor naturale, aducem catre dumneavoastra cele mai bune produse pentru a creea gustul ideal in casele fiecarui consumator.

Allrestaurants - FLAV GROUP - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - FLAV GROUP - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - FLAV GROUP - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - FLAV GROUP - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - FLAV GROUP - Bucuresti, ROMANIA
x
X