TEHNO FOOD (GENERAL)

Allrestaurants - TEHNO FOOD - Bucuresti, ROMANIA

Dirección: Verzisori 45/4, Bucuresti, ROMANIA
Teléfono: +40745549114 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://tehnofood.ro E-Mail: *

Tehno food ofera o gama diversa de cutite profesionale, echipamente de lucru si protectie, echipamente de igienizare, masini si utilaje,consumabile si accesorii pentru industria alimentara
Suntem specializati in domeniul comercializarii de cutite profesionale, echipamente de lucru si protectie, accesorii si consumabile, masini si utilaje pentru industria alimentara in general si pentru industria procesarii carnii in special.
Prin marea diversitate de articole aflate in portofoliul nostru, ne dorim sa ajungem un adevarat "supermarket" pentru toti cei ce cauta si folosesc in activitatea lor zilnica aceste echipamente.
Ne bucuram cu orice noua comanda venita si orice nou client castigat. Existam datorita clientilor nostri si pentru aceasta dorim sa le multumim pentru alegerea si increderea acordata.

Allrestaurants - TEHNO FOOD - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - TEHNO FOOD - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - TEHNO FOOD - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - TEHNO FOOD - Bucuresti, ROMANIA Allrestaurants - TEHNO FOOD - Bucuresti, ROMANIA
x
X