KARPATEN MILK (GENERAL)

Allrestaurants - KARPATEN MILK - Valea Strâmbă, ROMANIA

Dirección: str. Principală nr 318, 537309 Valea Strâmbă, ROMANIA
Teléfono: +40266350244 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://karpatenmilk.ro E-Mail: *

SC Karpaten Milk SRL a fost înființată în anul 2002, ca afacere de familie începând producția în domeniul lactatelor în anul 2005, la 4 km de Gheorgheni în localitatea Valea Strâmbă.
erlelesActivitatea noastră principală se concretizează prin producerea brânzeturilor maturate din lapte de cea mai bună calitate achiziționată de la ferme din jurul Gheorgheniului.
Datorită prestației noastre pe piața de profil precum și a calității constante a produselor noastre am trecut la producția în regim de microîntreprindere.
Prin combinarea unei tehnologii moderne de fabricație cu experiența dobândită pe meleaguri elvețiene, pe baza unor rețete elvețiene sau proprii, brânzeturile maturate produse de noi se încadrează în categoria premium. Brânzeturile TEKERŐI și SUGÓ se maturează în 6-8 luni, iar brânzeturile TILSIT ajung la matirutate deplină în 2-4 luni. Deasemenea producem brânzeturile din categoria DEJUN ce se bucură de o popularitate foarte mare printre consumatori, condimentate numai cu condimente naturale de cea mai bună calitate.
Acordăm o atenție deosebită menținerii unui nivel de calitate optim și constant.

Allrestaurants - KARPATEN MILK - Valea Strâmbă, ROMANIA Allrestaurants - KARPATEN MILK - Valea Strâmbă, ROMANIA Allrestaurants - KARPATEN MILK - Valea Strâmbă, ROMANIA Allrestaurants - KARPATEN MILK - Valea Strâmbă, ROMANIA Allrestaurants - KARPATEN MILK - Valea Strâmbă, ROMANIA
x
X