TEE KAUPPA (GENERAL)

Allrestaurants - TEE KAUPPA - Helsinki, FINLAND

Dirección: Yliopistonkatu 6, 00100 Helsinki, FINLAND
Teléfono: +358445533063 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://teekauppa.fi E-Mail: *

Aloittaessani teen harrastukseni, en voinut kuvitellakaan kuinka paljon teellä on annettavaa ihmiselle. Olen teen kautta tutustunut moniin ihmisiin ja luonut hienoja ihmissuhteita. Hyvä tee luo hyvää mieltä ja haluan jakaa tämän kaikkien kanssa. Teetä voi juoda arkisesti janoon, se tauottaa mukavasti työpäivää ja piristää mukavasti arkena, mutta sen äärelle voi hiljentyä ja rauhoittua. Teen makuavaruus tarjoaa valtavan maailman, jonne voi tehdä oman tutkimusmatkan. Se yhdistää ihmisiä eri kulttuureista.

Opiskeluaikoinani Britanniassa join, joka aamu teetä brittityylisesti maidolla ja sokerilla. Tapa jäi pysyvästi minulle, mutta Suomeen palattuani ja oltuani työelämässä pari vuotta aloin miettiä voisiko teellä olla enemmän annettavaa. Muistin lapsuudesta, että pidin tosi paljon pu’erh teestä ja aloin sitten ottamaan lisää selvää siitä. Luin kirjoja, blogeja ja keskustelufoorumeja aiheesta ja sain huomata kuinka valtava maailma teen maailma onkaan. Ostin eri teelaatuja kokeiltavaksi ja mitä enemmän testasin sen enemmän halusin kokeilla lisää.

Allrestaurants - TEE KAUPPA - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - TEE KAUPPA - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - TEE KAUPPA - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - TEE KAUPPA - Helsinki, FINLAND Allrestaurants - TEE KAUPPA - Helsinki, FINLAND
x
X