ERA-COMMERCE (GENERAL)

Allrestaurants - ERA-COMMERCE - Vrgorac, CROATIA

Dirección: Splitska 44, 21276 Vrgorac, CROATIA
Teléfono: +385021610693 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://era-commerce.hr E-Mail: *

Na samom početku, kao osnivač sve što imate je - san. San treba biti poduprijet vjerom u uspjeh, radom, velikim talentom i ulaganjem kako bi se realizirao. I naravno malo sreće nikad nije na odmet. Sve to nosi veliku žrtvu kako bi se ostvarilo.
Privatno smo obiteljsko poduzeće osnovano 1993. godine u Makarskoj, idejom prof. Ante Bebića uz suprugu Milu. Od samo jednog zaposlenika i rada samo s grubim građevinskim materijalom, postepeno smo rasli i razvijali se u uspješno i stabilno poduzeće koje bilježi konstantni rast tijekom godina asortimanom, prodajnim prostorom i brojem zaposlenika.
Napredak ERA Commerce rezultat je vrijednog rada svih djelatnika koji su prošli kroz našu zajednicu. Osim toga takav razvoj omogućio nam je sudjelovanje u nečemu što nas iznimno veseli. Brojne donacije i sponzorstva omogućile su nam da pomognemo svima u čiju viziju, trud i rad istinski vjerujemo.

Allrestaurants - ERA-COMMERCE - Vrgorac, CROATIA Allrestaurants - ERA-COMMERCE - Vrgorac, CROATIA Allrestaurants - ERA-COMMERCE - Vrgorac, CROATIA Allrestaurants - ERA-COMMERCE - Vrgorac, CROATIA Allrestaurants - ERA-COMMERCE - Vrgorac, CROATIA
x
X