DUGA (GENERAL)

Allrestaurants - DUGA - Rygge, NORWAY

Dirección: Bankveien 2 / Postboks 89, 1580 Rygge, NORWAY
Teléfono: +4792270690 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://duga.no E-Mail: *

Norsk Matbygg SA ble etablert i 2011 som et resultat av et forprosjekt utført av Det Kongelige Selskap for Norges Vel og Fylkesmannens Landbruksavdeling i Østfold. Forprosjektet hadde som mål å finne frem til kulturplanter som ut fra tradisjon, klimatiske forhold, kunnskap og erfaring kunne bidra til økt matproduksjon i fylket og ville ha muligheter for videreutvikling til nye forretningsområder.
I dag er fremskaffelse av nye byggsorter spesielt foredlet frem til menneskekonsum med tanke på næringsinnhold, positive helseeffekter og smak, det bærende elementet for Norsk Matbyggs virksomhet.
Norsk Matbygg SA ønsker gjennom innovasjonsprosjektet for å skape merverdi for norskdyrket bygg gjennom hele verdikjeden. Dette gjøres ved å finne riktig sort, rett dyrking, via mølleteknologi og markedstilpassede produkter frem til forbruker. Tanken bak prosjektet er å snu en trend, hvor matproduksjon i Norge går ned, samt at matforsyningen vår blir stadig mer sårbar. Engasjerte bønder i Østfold er involvert i hele verdikjeden. Prosjektet skal øke tilgangen av de beste sortene av norskprodusert bygg til mat og bidra positivt til bærekraftig utvikling og nasjonal folkehelse. Prosjektet er delvis finansiert av Norges Forskningsråd og Innovasjon Norge.
Produktene presenteres gjennom merkevaren DUGA og i samarbeid med Coop. Merkevaren DUGA representerer smaksrike produkter av bygg med unike ernæringsmessige egenskaper.

Allrestaurants - DUGA - Rygge, NORWAY Allrestaurants - DUGA - Rygge, NORWAY Allrestaurants - DUGA - Rygge, NORWAY Allrestaurants - DUGA - Rygge, NORWAY Allrestaurants - DUGA - Rygge, NORWAY
x
X