PRIVAT (GENERAL)

Allrestaurants - PRIVAT - Kaposvar, HUNGARY

Dirección: Izzó utca 2., 7400 Kaposvar, HUNGARY
Teléfono: +3682422122 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://privathus.hu E-Mail: *

Sokszor halljuk: a modern világ személytelen, az üzleti élet szigorúan kiszámított, az érzelmeket ki kell belőle zárni. Ebben nem hiszek. Sőt, tudom, hogy nem így van. Mi élő anyaggal dolgozunk, cégünknél nem munkaerő állítja elő a terméket a fogyasztó részére, hanem nálunk emberek készítik a jó falatokat embereknek. S ez fontos nekünk.

Épp ezért engedje meg nekem, hogy egy személyes élménnyel vezessem be a Privát Hús Kft. bemutatását, 1977-ben egy akkori újság némiképp hangzatos módon azt írta rólam: "...az ország legjobb fiatal hentese..." Hogy ez igaz volt-e, azt nem tudom, de az tény: abban az évben megnyertem a Szakma ifjú mestere elnevezésű országos vetélkedőt. Erre mindmáig büszke vagyok. Akkoriban, baráti társaságban nem egyszer elmondtam: az az álmom, hogy valamikor legyen egy saját műhelyem, önálló hentesmester lehessek. Más léptékekről gondolkodtunk abban az időben. De ami mindebből lényeges, az változatlan: azon szerencsések közé tartozom, akik álma valóra vált. S erre is büszke vagyok.

Allrestaurants - PRIVAT - Kaposvar, HUNGARY Allrestaurants - PRIVAT - Kaposvar, HUNGARY Allrestaurants - PRIVAT - Kaposvar, HUNGARY Allrestaurants - PRIVAT - Kaposvar, HUNGARY Allrestaurants - PRIVAT - Kaposvar, HUNGARY
x
X