HAP FOODS HOLLAND B.V. (GENERAL)

Allrestaurants - HAP FOODS HOLLAND B.V. - Hendrik-Ido-Ambacht, NETHERLANDS

Dirección: Vrouwgelenweg 84, 3341 BT Hendrik-Ido-Ambacht, NETHERLANDS
Teléfono: +31786197888 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://hapfoods.nl E-Mail: *

Ons handelsbedrijf is in 1990 opgericht als HAP Foods Holland B.V. In die tijd legden wij ons volledig toe op het exporteren van bevroren vleesproducten. Door onze groeiende kennis van de markten en producten, groeiden we uit tot een grote internationale speler met een sterke reputatie voor betrouwbaarheid en integriteit. De opgebouwde ervaring en contacten maakten een uitbreiding van ons handelsbedrijf naar andere productgroepen een logische vervolgstap.

Inmiddels hebben wij een aantal uitstekende langetermijnrelaties opgebouwd, met een selecte – en groeiende – groep leveranciers en klanten. Omdat onze traders op dagelijkse basis contact hebben met leveranciers, importeurs en klanten, hebben wij continu een actueel beeld van de wereldwijde trends en markten. Dit maakt het mogelijk om een grote diversiteit aan producten aan te bieden tegen zeer competitieve tarieven, het hele jaar door. Bezorgd tot aan uw voordeur.

Allrestaurants - HAP FOODS HOLLAND B.V. - Hendrik-Ido-Ambacht, NETHERLANDS Allrestaurants - HAP FOODS HOLLAND B.V. - Hendrik-Ido-Ambacht, NETHERLANDS Allrestaurants - HAP FOODS HOLLAND B.V. - Hendrik-Ido-Ambacht, NETHERLANDS Allrestaurants - HAP FOODS HOLLAND B.V. - Hendrik-Ido-Ambacht, NETHERLANDS Allrestaurants - HAP FOODS HOLLAND B.V. - Hendrik-Ido-Ambacht, NETHERLANDS
x
X