MANAKI (CLUB Y BAR)

Allrestaurants - MANAKI - Bitola, MACEDONIA

Dirección: Roosevelt 17, 7000 Bitola, MACEDONIA
Teléfono: +38947212121 Móvil: * Fax: *
Página Web: http://fb.com/Lounge-Bar-Manaki-Bitola-161284114052912/ E-Mail: *

Одлична точка за состаноци во близина на центарот на градот и широк сокак. Одлични јадења во многу разумни цени. Обично порциите се за 2, така што можете да побарате половина. Персоналот е корисен и WiFi е многу добар. Пробајте мешавина на плочи со една од Тиквеш вината - ја преферирам Александрија Куве. Едно големо искуство во срцето на најстарите чаршии на Балканот.

Allrestaurants - MANAKI - Bitola, MACEDONIA Allrestaurants - MANAKI - Bitola, MACEDONIA Allrestaurants - MANAKI - Bitola, MACEDONIA Allrestaurants - MANAKI - Bitola, MACEDONIA Allrestaurants - MANAKI - Bitola, MACEDONIA
WiFi network Lugar para fumadores: Zona de Fumar / No hay zona de Fumar Google Map
x
X