UUTTA KOTIIN (ОБЩАЯ)

Allrestaurants - UUTTA KOTIIN - Espoo, ФИНЛЯНДИЯ

Адрес: Brinkinmäentie 13, 02780 Espoo, ФИНЛЯНДИЯ
Телефон: +358405629288 Мобильный: * Факс: *
Веб-сайт: http://uuttakotiin.fi E-mail: *

Myymme kattavaa noja- ja mekanismituolimallistoa. Valikoimastamme löytyy jokaiseen sisustukseen ja kotiin sopivia tuoleja. Laajan mallistomme nojatuolit sekä mekanismituolit ovat katseenkestäviä ja mukavia. Olit sitten etsimässä lepotuolia tai tyylikästä nojatuolia, meiltä se takuulla löytyy. Kaikki nojatuolimme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tukevista rungoista. Tuoliemme laatuun voi luottaa. Tuolien päälliset ovat tyylikkäitä sekä kestäviä ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita värin makusi tai sisustuksesi mukaan.
Mekanismituoleissa on useita erilaisia toimintoja ja säätömahdollisuuksia, joten löydät varmasti itsellesi täydellisen istuma-asennon. Voit nauttia ylellisyyden tunteesta istuessasi laadukkaalla ja mukavalla tuolilla. Jokainen koti tarvitsee mukavan, kodikkaan, trendikkään, laadukkaan ja ylellisen noja- tai mekanismituolin, jossa voit nauttia laatuajastasi esimerkiksi kirjan tai hyvän elokuvan merkeissä.

Allrestaurants - UUTTA KOTIIN - Espoo, ФИНЛЯНДИЯ Allrestaurants - UUTTA KOTIIN - Espoo, ФИНЛЯНДИЯ Allrestaurants - UUTTA KOTIIN - Espoo, ФИНЛЯНДИЯ Allrestaurants - UUTTA KOTIIN - Espoo, ФИНЛЯНДИЯ Allrestaurants - UUTTA KOTIIN - Espoo, ФИНЛЯНДИЯ
x
X