PRESTIGE TRADE (ОБЩАЯ)

Allrestaurants - PRESTIGE TRADE - Dubrovnik, ХОРВАТИЯ

Адрес: Ćira Carića 1, Dubrovnik, ХОРВАТИЯ
Телефон: +38520438738 Мобильный: * Факс: *
Веб-сайт: http://prestige-trade.hr/ E-mail: *

Prestige Trade je tvrtka koja djeluje od 1990. godine sa sjedištem u Dubrovniku. Osnovna djelatnost tvrtke je opremanje hotela, restorana, pizzerija, caffe barova, pekara, slastičarnica i trgovina. Tvrtka se također bavi i opremanjem objekata uredskim namještajem. Tijekom svoga djelovanja tvrtka je stekla ugled ne samo u Dubrovniku, već i u cijeloj Hrvatskoj i susjednim zemljama.

U sklopu tvrtke djeluje servisna i montažerska služba, kao i služba za održavanje. Za cjelokupno ugrađenu opremu od strane naše tvrtke, dajemo garanciju i brinemo o zamjeni rezervnih dijelova i nakon isteka garancijskog roka.


Tvrtka raspolaže velikim izložbenim salonom na 3 etaže u kojem je izložena roba po srodnosti proizvoda. Na takav način omogućili smo našim kupcima da vide na jednom mjestu kompletnu opremu za funkcioniranje jednog objekta. Tvrtka također ima i veliko veleprodajno skladište cca. 2000 m2.

Allrestaurants - PRESTIGE TRADE - Dubrovnik, ХОРВАТИЯ Allrestaurants - PRESTIGE TRADE - Dubrovnik, ХОРВАТИЯ Allrestaurants - PRESTIGE TRADE - Dubrovnik, ХОРВАТИЯ Allrestaurants - PRESTIGE TRADE - Dubrovnik, ХОРВАТИЯ Allrestaurants - PRESTIGE TRADE - Dubrovnik, ХОРВАТИЯ
x
X