KAM (GENEL)

Allrestaurants - KAM - Skopje, MAKEDONYA

Adres: , Skopje, MAKEDONYA
Telefon: +38923171747 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://kam.com.mk Email: *

КАМ доо е основан во Скопје во 1999 година, како трговско претпријатие кое започна со само еден маркет во Градскиот трговски центар. Називот КАМ е скратеница од презимето на основачот Гоце Камчев.КАМ Маркет е првиот синџир маркети од типот хард-дисконти коишто постојат на македонскиот пазар. Во Македонија работат 67 КАМ маркети, лоцирани во 19 градови низ Република Македонија. Компанијата брои 750 вработени.

Како еден од лидерите во дисконт трговијата, КАМ Маркет на своите потрошувачи им ги нуди сите основни групи на прехранбени и непрехранбени производи со одличен квалитет по исклучително ниски цени. КАМ Маркет ги задоволува потребите на целото семејство, и со своите редовни седмични понуди (четирипати месечно) внесува свежина во секојдневието.

Allrestaurants - KAM - Skopje, MAKEDONYA Allrestaurants - KAM - Skopje, MAKEDONYA Allrestaurants - KAM - Skopje, MAKEDONYA Allrestaurants - KAM - Skopje, MAKEDONYA Allrestaurants - KAM - Skopje, MAKEDONYA
x
X