JOKA (GENEL)

Allrestaurants - JOKA - Струмица , MAKEDONYA

Adres: Глигор Новаков бр.26, Струмица , MAKEDONYA
Telefon: +38934346101 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://joka.com.mk Email: *

Во текот на годините, ги следиме и применуваме најсовремените технологии и машини за преработка на млеко, со што капацитетот на млекарата значително се зголеми. Со трудољубиво и посветено работење со нагласен акцент пред се на квалитетот, развивме широка палета на ферментирани производи како и сирење, кои на пазарот ги привлекоа купувачите со традиционално потекло и препознатливиот вкус.

Огромен допринос за тоа имаат и нашите кооперанти кои се нашата база за чиста и квалитетна суровина од кои секојдневно се слива 7000 литри млеко во нашата млекара.

Allrestaurants - JOKA - Струмица , MAKEDONYA Allrestaurants - JOKA - Струмица , MAKEDONYA Allrestaurants - JOKA - Струмица , MAKEDONYA Allrestaurants - JOKA - Струмица , MAKEDONYA Allrestaurants - JOKA - Струмица , MAKEDONYA
x
X