ZITO LUKS (GENEL)

Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MAKEDONYA

Adres: Македонско Косовска Бригада бр.44, 1000 Скопје, MAKEDONYA
Telefon: +38922452211 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://zitoluks.com.mk Email: *

Има приказни што почнуваат и завршуваат, но „Жито Лукс“ е приказна која, благодарение на своите верни потрошувачи, постои долги години и која секој ден, со секој свежо испечен леб и со секој нов производ пласиран на пазарот продолжува одново да се раскажува. Ние во Жито Лукс тежнееме секој оброк да го претвориме во вкусно задоволство и нова авантура. Неуморно работиме за Вас постојано да ве изненадуваме со интересни новини. Во секое парче производ вложуваме многу љубов, посветеност и бескомпромисност. Познавајќи ги сите тајни на вистинското пекарство, поведени од верувањето дека храната треба да биде и здравје и уживање, безрезервно сме посветени на достигнување врвен квалитет, но и на тоа да бидеме во чекор со трендовите и потребите. Досега Вашата доверба нè мотивира да продолжиме и секојдневно да создаваме нешто ново, нешто интересно, нешто вкусно и посебно.

Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MAKEDONYA Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MAKEDONYA Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MAKEDONYA Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MAKEDONYA Allrestaurants - ZITO LUKS - Скопје, MAKEDONYA
x
X