MIA (GENEL)

Allrestaurants - MIA - Tirana, ARNAVUTLUK

Adres: Rruga Papa Gjon Pali i II, Tirana, ARNAVUTLUK
Telefon: +355697075954 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://mia.al Email: *

MIA Organic ka si objektiv të sjelljë pranë konsumatorit produktet më të mira natyrale dhe organike Shqiptare duke ruajtur standartet më të larta.

Allrestaurants - MIA - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - MIA - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - MIA - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - MIA - Tirana, ARNAVUTLUK Allrestaurants - MIA - Tirana, ARNAVUTLUK
x
X