DAMIXA (GENEL)

Allrestaurants - DAMIXA - Helsinki, FINLANDIYA

Adres: Sahaajankatu 24, 00880 Helsinki, FINLANDIYA
Telefon: +358207411960 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://damixa.fi/ Email: *

Damixa ApS on tanskalainen hanavalmistaja, joka perustettu Odensessa 1932. Tänään Damixa on ruotsalaisen FM Mattsson Mora Group:n omistuksessa (alkaen 1.5.2014), joka on Ruotsin, Tanskan, Islannin johtava hanavalmistaja. Suomessa ja Norjassa yritys on alan toiseksi suurin. Damixan lisäksi yritysryppääseen kuuluvat Mora Armatur ja FM Mattsson.


Damixan keittiö- ja kylpyhuonehanat ovat tanskalaista suunnittelua parhaimmillaan. Ensiluokkainen laatu, tyylikäs muotoilu ja käytännöllisyys ovat suunnittelun kulmakiviä. Ajaton muotoilu ilahduttaa käyttäjää vuosienkin kuluttua. Tuotteiden korkea laatu varmistetaan suunnittelemalla, kokoamalla ja testaamalla hanat Tanskassa. Samalla voidaan huolehtia standardien vaatimuksista ja kuljetusten nopeudesta jälleenmyyjille.

Allrestaurants - DAMIXA - Helsinki, FINLANDIYA Allrestaurants - DAMIXA - Helsinki, FINLANDIYA Allrestaurants - DAMIXA - Helsinki, FINLANDIYA Allrestaurants - DAMIXA - Helsinki, FINLANDIYA Allrestaurants - DAMIXA - Helsinki, FINLANDIYA
x
X