EDWARD JOHNSEN (GENEL)

Allrestaurants - EDWARD JOHNSEN  - Averøy, NORVEÇ

Adres: EDWARD JOHNSEN AS, 6530 Averøy, NORVEÇ
Telefon: +4771517420 Hareketli: * Faks: *
Web Sitesi: http://edwardjohnsen.no Email: *

Bedriften ble etablert i 1890, og har vært i kontinuerlig drift siden, og er således en av de eldste fiskeforedlingsbedriftene i Norge. Firmaet ble omgjort til aksjeselskap i 1971. De første årene ble det hovedsakelig produsert saltfisk, og tørket klippfisk på bergene. Senere, etterhvert som kommunikasjonene bedret seg, ble det også ferskfisk-pakking og tranproduksjon. I forbindelse med tranproduksjonen ble det også en tid laget en utendørsmaling som ble kalt Storm. Først etter 2. verdenskrig kom det eletrisk strøm hit ut i øyene, og da ble det bygd fryseri. Siden har filet- og fiskemat-produksjon vært viktigste produktgrupper. I 1966 ble det bygd bru til Langøy, og all transport som tidligere kun måtte skje med båt, ble mye enklere. Etterhvert som havbruksnæringen har utviklet seg, har produkt med laks- og ørret som råstoff stadig blitt viktigere.
I dag kan produksjonen deles opp i 4 hovedgrupper: Storhusholdning, Detalj, Ferskfisk,Lakseprodukt
1. og 2. er foredlede produkter som filet, koteletter og fiskemat, i ganske mange varianter, til storhusholdnings- og butikkmarkedet. Både frosne og kjølte produkt.

Allrestaurants - EDWARD JOHNSEN  - Averøy, NORVEÇ Allrestaurants - EDWARD JOHNSEN  - Averøy, NORVEÇ Allrestaurants - EDWARD JOHNSEN  - Averøy, NORVEÇ Allrestaurants - EDWARD JOHNSEN  - Averøy, NORVEÇ Allrestaurants - EDWARD JOHNSEN  - Averøy, NORVEÇ
x
X