BELALIZA

(Cuisine EUROPEAN)

E-Menu
Rate us
Amenities
Share on

”Belaliza” nje resort i invetuar nga z.Kadri Cani u hapë me Dt 19 nentor 2003.Ideja dhe qellimi yne primare ka qene ti japim klientit nje salle moderne per organizmimin e dites me te bukur te jetes tyre. Realizimi i ketei restoranti ka perfunduar pas 3 vitesh pune intensive ne te per te sjell dicka te re dhe te vecante.Vendosem ta quajm BELALIZA sepse ne te perfshihen emrat e 4 femijeve te familjes Cani dhe ky kombinim kaq i bukur solli edhe nje emer kaq te bukur.Jemi me fat se per kaq shume vite pune kemi bere shume miq dhe une gjej rastin te pershendes te gjithe klientat e restoranti ton.

Favorites places

New York

168 objects

Seattle

107 objects

Las Vegas

106 objects

Los Angeles

101 objects

Washington

97 objects

;