PLAZA DE TOROS

(Cuisine EUROPEAN)

Rate us
Amenities

Плаза де Торос е фамилиjарен бизнис во Jуни 2005 год. Од тогаш постоjано сме посветени да им одговориме на потребите и барањата на нашите гости. Со цело срце и душа вложуваме да им обезбедиме на нашите гости топол и добредоjден амбиент каде што за брзо време ќе им преовладее чувството на "дома". Нашето мени нуди богата вариjациjа на национальни и интернационални рецепти. Сите се подготвени со голема умешност, свежи и природни суровини.

Favorites places

New York

168 objects

Seattle

107 objects

Las Vegas

106 objects

Los Angeles

101 objects

Washington

97 objects