COLLECTION

(Cuisine EUROPEAN)

Rate us
Amenities

Një restaurant i qetë duke ofruar shërbime të mira. I dizajnuar në stil klasik, por i organizuar në stil modern, me një tarracë verore me mjedis dhe gjelbërim të mahnitshëm dhe një fontanë të mrekullueshme. Specialitete: Ofrojmë lloje të ndryshme të, peshkut, pastav dhe mishit nga kuzhina ndërkombëtare dhe vendore. Çmimet sillen nga më të ndryshmet. Lokali ynë ofron edhe parkingun për klientë. Restauranti i shërben artit publik dhe personaliteteve politike.

Favorites places

New York

168 objects

Seattle

107 objects

Las Vegas

106 objects

Los Angeles

101 objects

Washington

97 objects